Ζυμαρικά


BioSuperfoods - www.biosuperfoods.gr
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΤΟΜΑΤΑ PASTAMANIA

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΤΟΜΑΤΑ PASTAMANIA ΒΙΟ

Το σπαγγέτι τομάτα PASTA MANIA παράγεται από σιμιγδάλι σκληρού σταριού που αλέθεται σε παραδοσιακό πετρόμυλο με νερό πηγής και την προσθήκη από τομάτα σε σκόνη.
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ PASTAMANIA ΒΙΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ PASTAMANIA ΒΙΟ

Το σπαγγέτι σκόρδο μαιντανός PASTA MANIA παράγεται από σιμιγδάλι σκληρού σταριόυ που αλέθεται σε παραδοσιακό πετρόμυλο με νερό πηγής και την προσθήκη από σκόρδο και μαιντανό τριμμένο σε σκόνη.
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΠΑΝΑΚΙ PASTAMANIA ΒΙΟ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΠΑΝΑΚΙ PASTAMANIA ΒΙΟ

Το σπαγγέτι σπανάκι PASTA MANIA παράγεται από σιμιγδάλι σκληρού σταριού που αλέθεται σε παραδοσιακό πετρόμυλο με νερό πηγής και την προσθήκη από σπανάκι σε σκόνη.
team img

ΣΤΡΙΦΤΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΑΡΩΝΙΑ

Στριφτό ολικής άλεσης με Αρώνια βιολογικής γεωργίας. Περιέχει υψηλό ποσοστό αντιοξειδωτικών, φυτικές ίνες, βιταμίνη C. Ιδανικό για παιδιά και αθλητές.
team img

ΣΠΙΡΕΛΛΙ ΑΠΟ ΦΑΣΟΛΙ ΠΟΒΙΤΣΑ

Τα ζυμαρικά από όσπρια είναι μία εξαιρετική εναλλακτική πρόταση στα ζυμαρικά από σιτηρά, τόσο για τη γεύση όσο και για την υψηλή τους ποιότητα. Είναι πλούσια σε πρωτεϊνες, φυτικές ίνες, βιταμίνη Β1, φυλλικό οξύ και μαγνήσιο. Τα όσπρια αλέθονται και με λίγο νερό δημιουργείται η ζύμη. Στη ζύμη αυτή δίνεται το επιθυμητό σχήμα και έπειτα ακολουθεί αργή αποξήρανση σε ήπιες θερμοκρασίες ώστε να διατηρηθεί η διατροφική αξία του προϊόντος στο μέγιστο. Καθώς η πρώτη ύλη δεν προέρχεται από δημητριακά, δεν περιέχουν γλουτένη.
team img

RIGATONI

Rigatoni Alla Quinoa
team img

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΙΚΑΛΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

Τα Pastamania είναι βιολογικά ιταλικά ζυμαρικά από σίκαλη ολικής άλεσης. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Είναι χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και έχουν πολλές φυτικές ίνες που προάγουν τη λειτουργία του γαστρεντερικού.
team img

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ

Το σπαγγέτι Pastamania με σπιρουλίνα είναι 100% βιολογικό και περιέχει τα θρεπτικά συστατικά της σπιρουλίνας.
team img

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΤΡΙΧΡΩΜΟ

Το ιταλικό τρίχρωμο σπαγγέτι Pastamania περιέχει σιμιγδάλι σίτου βιολογικής γεωργίας και λαχανικά (ντομάτα, σπανάκι).